Blog Posts

Betfellas season 2017/18

Ο Αύγουστος παραδοσιακά σηματοδοτεί την έναρξη της καινούριας στοιχηματικής σεζόν και εμείς για ακόμα μια χρονιά -και πρώτη υπό το όνομα Betfellas– θα δώσουμε τη μάχη με το Θηρίο μέχρι το φινάλε της. Η ολοκλήρωση του site θυμίζει καλοκαιρινό μεταγραφικό σίριαλ (και λίγο το γεφύρι της Άρτας), περιμένουμε όμως ότι σύντομα όλες οι ενότητες, υπάρχουσες αλλά και νέες, θα λειτουργήσουν κανονικά. Σε κάθε περίπτωση, όπως θα έχετε διαπιστώσει, τόσο η συντακτική ομάδα όσο και οι tipsters μας έχουν πιάσει ήδη δουλειά, προσφέροντας ενημέρωση και στοιχηματικές επιλογές.

 

Τα previews έχουν ξεκινήσει, καθώς και τα πρώτα τροχιοδεικτικά στοιχήματα από όλους τους tipsters,ενώ από σήμερα κάνει πρεμιέρα και ακτινογραφία κουπονιού, που θα βρίσκεται καθημερινά κρεμασμένη στην αριστερή στήλη του site για να σας ενημερώνει σύντομα πλην περιεκτικά για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού.

 

Στις σελίδες μας βρίσκετε όλους τους συνήθεις υπόπτους, συν μερικούς καινούριους. Ο Lekes αναλαμβάνει από φέτος την ενημέρωση σας για τεκταινόμενα στην Μπουντεσλίγκα (και περιοδικά στις μικρότερες γερμανικές λίγκες), ο Curry πήρε επ’ ώμου όλη τη Γαλλία (Σαμπιονά, Λιγκ 2, μέχρι και Νασιονάλ), ενώ ο πιο φρέσκος όλων Tsakjohn δείχνει μέχρις στιγμής μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς το φλαμανδικό ποδόσφαιρο. Από πίσω έρχονται ακόμα 2-3 παιδιά με υψηλό potential, που για την ώρα δοκιμάζονται στα οικογενειακά διπλά και εφόσον φανούν άξιοι να φορέσουν τη φανέλα του Betfellas θα ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα μέσα στη σεζόν.

 

Τα παραπάνω βέβαια δεν συνιστούν νεωτερισμό, τουλάχιστον σε αυτή εδώ τη γωνιά του στοιχηματικού κόσμου. Τα μάτια μας είναι πάντα ανοιχτά για την ανίχνευση νέου ταλέντου ανάμεσα στα μέλη της κοινότητας, ο χρόνος μας διαθέσιμος για να δουλεύουμε μαζί του και οι σελίδες του site προσφέρουν χώρο για αναδείξει τις δυνατότητες του. Όχι, η κύρια αλλαγή είναι άλλη.

 

Από τη φετινή σεζόν, και συγκεκριμένα από την 1η του Σεπτέμβρη, το Betfellas θα μεταβεί σε ένα υβριδικό μοντέλο λειτουργίας, με ένα μέρος του site να παραμένει ελεύθερο για όλους αλλά και κάποιες σελίδες που για την πρόσβαση τους θα υπάρχει συνδρομή.

 

Πιο συγκεκριμένα, δωρεάν προσβάσιμη θα είναι όλη η αρθρογραφία του site. Τα editorial, τα καθημερινά previews, η ακτινογραφία κουπονιού καθώς και τα Blog Posts. Ελεύθερη θα είναι η πρόσβαση επίσης στις ομαδικές στήλες Tipsters, δηλαδή σε Young Guns, Daggers και The Others. Το συνδρομητικό κομμάτι θα αφορά τους Tipsters με δική τους στήλη, δηλαδή τους Vito, Ser Sira, K. Plestis, 1926, Kotseas, καθώς και τον υποφαινόμενο (Betol).

 

Δύο λόγια (ή μάλλον περισσότερα) για αυτή την κίνηση, σε πρώτο πρόσωπο αυτή τη φορά, αφού μπορεί η απόφαση να ήταν προφανώς συναινετική, η εξιστόρηση όμως του πως φτάσαμε σε αυτή είναι μέσα από τα δικά μου μάτια.

 

Συνδρομή στο site θα προτιμούσα να μην μπει. Παρότι το να μοιράζομαι με όλο τον κόσμο τα στοιχήματα μου σαν παίχτη με βλάπτει, μακροπρόθεσμα και πλέον τα τελευταία χρόνια και βραχυπρόθεσμα, η ενασχόληση με όλες τις πτυχές του πρώην Betblog/νυν Betfellas μου προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση, και τολμώ να πω πώς το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Κάνω μια δουλειά που αγαπάω πολύ, με ανθρώπους που χαίρομαι να συνεργάζομαι και μοιραζόμαστε την ίδια τρέλα και μετά από δέκα χρόνια επαγγελματικής ασχολίας με το αντικείμενο μπορώ να πω ότι δεν έχω βαρεθεί στο ελάχιστο.

 

Θα μπορούσα -μου προτάθηκε μάλιστα από διάφορες πλευρές, φίλιες και μη- να κάνω αυτή την κίνηση ακόμα και τρία χρόνια πριν, όταν άρχισε να αχνοφαίνεται πως η κατάσταση θα οδηγηθεί στο σημείο που είναι τώρα, πριν από όλα τα sites που πετάχτηκαν σαν μανιτάρια τον τελευταίο χρόνο. Θα ήταν μια κίνηση επιχειρηματικά εξαιρετική, να βγεις πρώτος σε μια σχεδόν παρθένα αγορά, έχοντας μακράν το καλύτερο προϊόν. Το status όμως του προηγούμενου ιδιοκτησιακού καθεστώτος σαν ομάδα  μας εξυπηρετούσε (υπήρχε ένα μπάτζετ ώστε να βγαίνουν κάποιοι όχι παχυλοί, αλλά τίμιοι και πάντα στην ώρα τους μισθοί), επιτρέποντας μας τη μεγαλύτερη δυνατή ανεξαρτησία και έκθεση, αλλά κυρίως τη δυνατότητα να κάνουμε αυτό που αγαπάμε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούμε για έσοδα, χορηγούς και λοιπά τεχνοκρατικά. Αποφάσισα λοιπόν να τρενάρω αυτή την κατάσταση όσο γινόταν περισσότερο, περιμένοντας να δω το χαρτιά θα έχω στα χέρια μου την ώρα της κρίσης.

 

Τον περασμένο Φλεβάρη τέθηκε ξεκάθαρα το θέμα αλλαγής της λειτουργίας του προηγούμενου site, και στα χέρια μου είχα τέσσερις επιλογές: Να συνεχίσω εκεί μόνος αφήνοντας τους άλλους πίσω, να παρατήσουμε όλοι μαζί το τιπστεριλίκι και να μοιραζόμαστε τα στοιχήματα μας πλέον μόνο στον στενό οικογενειακό κύκλο, να δημιουργήσουμε μια συνδρομητική υπηρεσία αποκλεστικά με picks ή αυτό που βλέπετε αυτή τη στιγμή. Οι λύσεις 1 και 3 απορρίφθηκαν γρήγορα, η λύση 2 συζητήθηκε περισσότερο από όλες, τελικά καταλήξαμε ότι εφόσον υπάρχει το δυναμικό και η θέληση από όλους, αξίζει να δοκιμάσουμε αν η συνέχιση της λειτουργίας του καλύτερου, τόσο σε άρθρα όσο και σε picks, στοιχηματικού site στη χώρα -και όχι μόνο- είναι βιώσιμη.

 

Τα χρυσά 00’s των δεκάδων affiliates για τα στοιχηματικά sites μοιάζουν πολύ μακριά. Τότε, με μια νέα και απαίδευτη μεν αλλά με γερό πορτοφόλι δε πελατεία όσοι ανέβηκαν νωρίς στο κύμα έγιναν πλούσιοι σαν Λάνιστερς. Πλέον, με την υπάρχουσα νομοθεσία, σε μια κορεσμένη και μειωμένης δυναμικής αγορά, λεφτά από τη διαφήμιση υπάρχουν ελάχιστα και απαιτούν μεθόδους και πρακτικές που δεν ταιριάζουν στη φύση και τον χαρακτήρα του Betfellas.

 

Η συνδρομή των αναγνωστών μας λοιπόν είναι η μόνη δυνατή πηγή εσόδων, αυτή τη στιγμή και πιθανότατα για το άμεσο μέλλον. Γνωρίζουμε ότι ένα μέρος του κοινού μας, που βρίσκεται σε νεαρή ηλικία ή κάνει τα πρώτα του βήματα στο σοβαρό στοιχηματισμό, είναι δύσκολο να βάλει στον προϋπολογισμό του ένα τέτοιο έξοδο. Αυτόν τον κόσμο δεν θέλουμε ούτε να τον σνομπάρουμε, ούτε να τον αποκλείσουμε. Είναι η στρατηγική βάση μας, από εκεί θα βγουν οι tipsters του μέλλοντος, οπότε θα συνεχίσουμε να του παρέχουμε εντελώς δωρεάν όλη τη βασική πληροφορία μέσα από τις καινοτόμες ενότητες μας (ακτινογραφία κουπονιού, Live Chat), που άλλαξαν τον τρόπο που παίζεται το στοίχημα στην Ελλάδα, μέχρι να νιώσει έτοιμος για το μεγάλο βήμα.

 

Φτάνοντας στο παρασύνθημα, κάπου εδώ θα έπρεπε κανονικά  να αβαντάρω το συνδρομητικό κομμάτι του site. Δεν βρίσκω λόγο να το κάνω, την άποψη μου για την ποιότητα του Betfellas την εξέφρασα παραπάνω, καθαρά και ξάστερα. Οι αριθμοί υπάρχουν στο ταμπλό, μπορείτε να δείτε και στη σελίδα κάθε tipster τις επιδόσεις του ανά σεζόν. Δεν εμφανιστήκαμε χτες, όσοι μας γνωρίζουν όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο ξέρουν τι θα αγοράσουν. Στους υπόλοιπους απλά θα προτείνω να κάνουν μια δοκιμή. Σε σχέση προσφοράς-τιμής, αμφιβάλω πως υπάρχει πουθενά στον κόσμο καλύτερο πακέτο συνδρομής. Και αν υπάρχει, πείτε μου ποιο είναι να το πάρω και εγώ.

 

H ποιότητα, ποσότητα και στυλ των picks δεν θα αλλάξει. Προφανώς χρόνο με το χρόνο προσπαθούμε να βελτιωθούμε, προσθέτοντας πράγμα στο παιχνίδι μας, αλλά οι γενικές κατευθυντήριες γραμμές (Vito Λατινική Αμερική, Ser Sira Ελλάδα/Κύπρος, Kotseas γυναικείο μπάσκετ, Betol / 1926 /  K. Plestis επί παντός ποδοσφαιρικού επιστητού) παραμένουν σταθερές. Αυτό που θα γίνει όμως είναι η λειτουργία σε ακόμη πιο επαγγελματικά πλαίσια (από τα ήδη σφιχτά προηγούμενα), όσον αφορά την επιλογή των μπουκ και τις μονάδες στις μικρές αγορές (ούτως η άλλως δεν βλέπατε ποτέ πχ πάνω από 10 μονάδες pick σε αγορά με max bet 100 ευρώ, όση αξία και αν είχε το σημείο, θα προσπαθήσουμε το νούμερο αυτό να το μικρύνουμε).

 

Οι συνδρομές σε αυτό το πρώτο στάδιο θα είναι μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και  θα περιλαμβάνουν όλους τους Tipsters. Η τιμές τους είναι αντίστοιχα 90, 240 και 330 ευρώ. Θέλοντας να πριμοδοτήσουμε τους σταθερούς μας αναγνώστες, που γνωρίζουν ότι μπορούν να μας εμπιστευτούν, η τιμή για το εξάμηνο όπως βλέπετε είναι 40% κάτω, με το μήνα να πηγαίνει στα 55 ευρώ. Όσοι προτιμήσουν τη συγκεκριμένη προσφορά και γραφτούν μέχρι τις 31/8, θα μπουν σε λίστα προτεραιότητας για την επόμενη, ενώ θα έχουν ειδική έκπτωση σε περίπτωση ανανέωσης.

 

Ο χρόνος συνδρομής ξεκινάει από 1/9 και η συγκεκριμένες τιμές θα ισχύσουν μέχρι και τις 15 του μήνα, όπως και η προσφορά του εξαμήνου (προφανώς κάποιος που θα αγοράσει συνδρομή ενός μήνα στις 4/9 αυτή θα διαρκέσει μέχρι τις 3/10 κτλ). Πολύ πιθανό αν συμπληρωθεί ένας ικανός αριθμός συνδρομητών η τιμή να αυξηθεί ώστε να διαφυλαχθεί η ποιότητα του προϊόντος.

 

H λειτουργία της υπηρεσίας μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών για τα bet alerts στο site θα γίνει μέσω Twitter (οδηγίες μετά την εγγραφή). H καταγραφή των στοιχημάτων θα γίνεται κανονικά στις σελίδες των tipsters, μετά τη λήξη των αγώνων.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να αγοράσετε τις συνδρομές σας μέσω Paypal (από το οποίο μπορείτε να πληρώσετε και με την κάρτα σας, το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε ένα λογαριασμό):

 

Συνδρομή μήνα (90€)

Συνδρομή τριμήνου (240€)

Συνδρομή εξαμήνου (330€)

 

Όταν κάνετε την αγορά σας, θα σας σταλεί email για την ολοκλήρωση της εγγραφής (στο email που έχετε καταχωρήσει στην Paypal). Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία, επικοινωνείτε στο betfellasgr@gmail.com .

 

Καλή στοιχηματική σεζόν να έχουμε, και ελπίζουμε η προσπάθεια μας να βρει τη στήριξη σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *