Blog Posts

Έναρξη εργασιών Betfellas Season 6

Οι νέοι tipsters παρουσιάζονται για αναφορά, Previews & Ακτινογραφία ζεσταίνουν μηχανές, καθώς και 2-3 ακόμα εκπλήξεις που σας ετοιμάζουμε για την νέα στοιχηματική σεζόν.

 

 

Καλημέρα Betfellas,

 

στο καλοκαιρινό κατευόδιο άρθρο έγραφα για επιστροφή στην κανονικότητα από την 1η του μήνα, υπολόγιζα όμως χωρίς τις κωλοεθνικές, που έκαναν κατάληψη στις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη και με τις οποίες όπως είναι εμφανές και γνωστό δε μας συνδέουν ακριβώς σχέσεις αγάπης, οπότε το καθιερωμένο κείμενο Betol που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της στοιχηματικής σεζόν του Betfellas έρχεται στις παρυφές του δεύτερου σαββατοκύριακου του Σεπτεμβρίου.

 

Πέρσι βιώσαμε την πιο ιδιαίτερη στοιχηματική –και όχι μόνο- χρονιά της ζωή μας (ελπίζουμε όχι μέχρι την επόμενη…), παρόλα αυτά ακόμα ένα καλοκαίρι μας βρήκε με γεμάτα ταμεία και ορισμένους νέους ήρωες δίπλα στους παλιούς.

 

Το MVP της σεζόν –μέσω της αδιάβλητης επιτροπής που αποτελείται από εμένα- πηγαίνει στον Ser Sira, που έδωσε τον όμορφο αγώνα του στα ακόμα πιο όμορφα γήπεδα της ημεδαπής, όπως πάντα με φουλ επαγγελματικό παιχνίδι και όχι «άδεια units» ειδικών, early bets και μεγάλων πονταρισμάτων σε Γ’ Εθνική, γράφοντας ένα υπέροχο 9,18% yield, που θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο αν δεν έμπλεκε στο τέλος στα δίχτυα του Γιάννη Πετράκη και ακόμα μιας επιτυχημένης απόπειρας αυτοκτονίας του Απόλλωνα Λεμεσού.

 

Σε επίπεδο που άλλοι θα εβγάζαν ανακοίνωση στις εφημερίδες -όμως εμείς δεν είμαστε άλλοι, και πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι και εσείς που μας διαβάζετε καταλαβαίνετε ότι δεν είμαστε άλλοι- και οι επιδόσεις του Vito αλλά και του υποφαινόμενου, με 5% και 5,8% yield αντίστοιχα, όπως πάντα σχεδόν αποκλειστικά σε αγορές με μεγάλο liquidity, ενώ για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα δεν αποτελεί έκπληξη πως οι Διόσκουροι των ειδικών, Steven4 και Teojohann, έγραψαν μεγάλο διψήφιο yield (23,8% και 15,2% αντίστοιχα), που θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο αν δεν κρατούσαν τα αυστηρότερα μέτρα ακύρωσης picks λόγω κλεισίματος αγοράς/αλλαγής line που υπάρχουν εκεί έξω (και οι οποίοι να θυμίσω έχουν και ατομικά πακέτα, τα οποία μπορείτε πάντα να βρείτε στη σελίδα των συνδρομών).

 

Περνώντας από τους συνδρομητικούς στους ελεύθερους tipsters, οι χειμερινές προσθήκες των Moglis και Vaskos μετά από ένα δύσκολο διάστημα προσαρμογής, ταλαιπωρούμενοι από διάφορα βασανάκια στις αγαπημένες τους λίγκες (Βραζιλίες και Πολωνίες αντίστοιχα), βρήκαν στο φινάλε πατήματα και με γενναία picks σε σκόρερς (Ντουρσούν και η μισή ελληνική Σουπελίγκα για Μόγλη) και Man Of The Match στο Euro (Ντε Μπρόιν, Σακίρι και Ντόλμπεργκ οι μεγάλοι ήρωες του Βάσκου) κατάφεραν να γυρίσουν την παρτίδα για τους ίδιους και τους Young Guns, που επίσης έκλεισαν με θετικό πρόσημο τη σεζόν. Ο Μόγλης βέβαια συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε, αλλάζοντας τους σκόρερ με κόρνερ και οδηγώντας τα Νεαρά Γκάνια σε ένα εξωφρενικό μπάσιμο με πάνω από 20% yield στον πρώτο μήνα της σεζόν.

 

Αυτός όμως που εξέπληξε και ξεχώρισε από τις δωρεάν στήλες το περασμένο έτος ήταν σαφώς ο Dee Dee, που από πιστό μπασκετόνι μετατράπηκε μέσα σε μια νύχτα σε μάστερ του βρωμόξυλου, γράφοντας διψήφιο yield στα σημεία του σε ΜΜΑ και κερδίζοντας έτσι επάξια μια θέση με το όνομα του στην αριστερή στήλη του site. Εκεί θα βρίσκετε από φέτος και τον σκληρό αρχιλοχία Lito, που μετά από –ούτε θυμάμαι πόσα- χρόνια πιστής υπηρεσίας στους Young Guns, πήρε το ΛΕΛΕ του και πλέον θα σας ταράξει στα late σε τίμιες λίγκες Ειρηνικού από την ολόδικη του γωνίτσα.

 

Betfellas season 6 αισίως λοιπόν, και μπορεί τα χρόνια περνάνε, αλλά ο σκοπός παραμένει ο ίδιος: Να κερδίζουμε από το στοίχημα, διασκεδάζοντας στη διαδικασία. Και αν για το πρώτο κομμάτι υπάρχουν πάντα τα πινακάκια ως καθρέπτης και αδιάψευστος κριτής, τα τελευταία χρόνια το δεύτερο μέρος παραμένει λειψό. Καλές οι ελεύθερες στήλες και ο χαβάς στα σχόλια του Twitter, αλλά δεν πλησιάζουν με τίποτα τη χάρη του Live Chat, μέσα από το οποίο ουσιαστικά χτίστηκε αυτή η κοινότητα.

 

Ευκαιρίας δοθείσης λοιπόν, στα πλαίσια της γενικότερης συνεργασίας μας με το Tsilibet.gr, που θα συνεχιστεί και φέτος και θα έχει εκτός από τα Daily Tips (όπου πάλι θα συγκεντρώνουμε καθημερινά τις αναλύσεις από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της Ακτινογραφίας) τις καινούργιες στήλες League of the Day (self explanatory) και Stranger Tips (επιλογές από τα πιο «εξωτικά» σημεία μας), ανοίξαμε στο Discord του Tsilibet ειδικό Betfellas Chat κανάλι, καθώς και άλλα δύο για τα Pregame/Live free picks μας, όπου θα μπορούμε να τα λέμε σε πιο άμεσο χρόνο.

 

Και επειδή Live Chat χωρίς Live Picks δεν γίνεται, και επειδή οι εποχές αλλάζουν και θέλουμε πάντα να παραμένουμε μοντέρνοι, μέσα στη χρονιά, κυρίως σε ευρωπαϊκές βραδιές, θα υπάρξει εκπομπή (audio) στο Discord, με μπλα-μπλα για τα ματς και δωρεάν Live Picks -συμπεριλαμβανομένων των δικών μου- για όλους (αναμένετε τις σχετικές ανακοινώσεις στα σόσιαλζ  πριν την πρεμιέρα).

 

Η επωδός γνωστή, υγεία και λιιίγο πάτο. Ραντεβού στα chat και τις στοιχηματικές πλατφόρμες. Καλή σεζόν να έχουμε.

 

Betol