Σέριε Β’ Κυριακής: Παιχνίδι για γκολ στη Ρετζίνα


Η Ρετζίνα διαθέτει ποιοτικές λύσεις στην επίθεση της και μετά από δύο ματς δείχνει έτοιμη να επιστρέψει στα γκολ, 6/6 αμφίσκορα μετράει η Πίζα που διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία.

 

 

 

(16:00) ΑΣΚΟΛΙ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ

 

Τρεις βδομάδες χωρίς αγώνα συμπλήρωσε η Άσκολι που είχε 10 κρούσματα στην ομάδα της, με εξαίρεση το βασικό κίπερ οι περισσότεροι επέστρεψαν όμως ενδεχόμενη απουσία του αμφίβολου δημιουργού Κραγκλ θα την πονέσει. Δεν μπήκε καλά στο πρωτάθλημα (1-1-4) και ο κόουτς Μπερτότο παίζει το κεφάλι του. Δεν βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα ο Τεντίνο των φιλοξενούμενων, η Εντέλα έχει χάσει την σκληράδα που της χάρισε μια άνετη παραμονή πέρσι και έχοντας φτάσει τα 12 γκολ παθητικό αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα (0-4-3). Έχει πολύ καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό πάντως, καθώς ακόμα και στη διακοπή έδωσε εξ’ αναβολής αγώνα (0-2 από τη Βενέτσια). Μακριά και αγαπημένοι, άγνωστο το τι θα παρουσιάσει η Άσκολι, δεν πείθει η Εντέλα.

 

 

 

(22:00) ΡΕΤΖΙΝΑ – ΠΙΖΑ

 

Ικανοποιητικό το ξεκίνημα της Ρετζίνα (1-4-2) που δικαιούταν περισσότερους βαθμούς ως τώρα, στα δύο τελευταία ηττήθηκε από ομάδες με βλέψεις για άνοδο. Τρεις βδομάδες χωρίς παιχνίδι συμπλήρωσε η Πίζα που αγνοεί τη νίκη (0-4-2), αισίως έφτασε τα 6/6 GG καθώς έχει το εύκολο γκολ όμως παράλληλα διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Η προσέγγιση της Ρετζίνα μετά από δύο κολλητές ήττες και η αγωνιστική απραξία της Πίζα δημιουργούν ερωτηματικά όμως η χημεία τους σαν ομάδες κάνει το over 2,25 αρκετά πιθανό (1,83), αμφότερες παίζουν χωρίς ιδιαίτερη σκοπιμότητα και διαθέτουν καλές μονάδες επιθετικά.

 

 

 

1926

 

 

 

20 Νοεμβρίου, 2020


Αφήστε μια απάντηση