Προκριματικά Euro 2020 (Group G): Πρόωρος τελικός στη Λιουμπλιάνα


Άμεσες ανταγωνίστριες για τη δεύτερη θέση του ομίλου οι ομάδες της Σλοβενίας και της Αυστρίας και το αποτέλεσμα της μεταξύ τους συνάντησης μπορεί να αποβεί καθοριστικό για την εξέλιξη του γκρουπ.

 

(21:45) ΠΟΛΩΝΙΑ – ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
1Χ2: 1,36 – 5,25 – 9,50
O/U: 1,80 – 2,00

 

Έκανε το καθήκον της στη Λετονία την Πέμπτη η Πολωνία (3-0), έτσι επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα του Σεπτεμβρίου (ήττα με 0-2 από Σλοβενία, 0-0 με Αυστρία), διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +5 από την τρίτη θέση και με νίκη κλειδώσει, πρακτικά, από τώρα την πρόκριση για τα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Σπουδαίο τρίποντο πανηγύρισε την Πέμπτη η Βόρεια Μακεδονία (2-1 τη Σλοβενία), μπήκε γερά στο κόλπο για μια θέση στην πρώτη δυάδα, πλέον βρίσκεται στο -2 από την Αυστρία, την οποία θα αντιμετωπίσει το Νοέμβριο, επομένως τώρα χρειάζεται, απαραίτητα, ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να μπορεί, τότε, να καλύψει τη μεταξύ τους διαφορά. Ανώτερη, τόσο ποιοτικά, όσο και από άποψη εμπειριών, η Πολωνία, θεωρούμε ότι αυτοί οι παράγοντες θα αποβούν καταλυτικοί απέναντι σε μια αντίπαλο περιορισμένων δυνατοτήτων και θα την οδηγήσουν στη νίκη, παρόλα αυτά ο άσος παίζει χαμηλά (1,30-1,35) και δεν υπάρχει στοιχηματική αξία.

 

 

(21:45) ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ
1Χ2: 3,20 – 3,30 – 2,45
O/U: 2,15 – 1,66

 

Μεγάλο πισωγύρισμα για τη Σλοβενία την Πέμπτη με την ήττα με 1-2 στη Βόρεια Μακεδονία, πλέον η νίκη αποτελεί μονόδρομο προκειμένου να ξεπεράσει την Αυστρία και να βρεθεί, έστω και προσωρινά, δεύτερη, ώστε να παίξει τα ρέστα της για την πρόκριση στα δυο τελευταία παιχνίδια του Νοεμβρίου (με Λετονία εντός και Πολωνία εκτός έδρας). Η Αυστρία έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στο Ισραήλ (3-1), κρατήθηκε στο +2 από τους διώκτες της, επομένως αν δεν χάσει θα έχει την τύχη στα χέρια της ως το φινάλε και μάλιστα θα αγκαλιάσει την πρόκριση για την τελική φάση, αφού το πρόγραμμα της είναι κάτι παραπάνω από βατό (έχει να παίξει με Βόρεια Μακεδονία εντός και με Λετονία εκτός έδρας). Μεγάλη μάχη μεταξύ δυο άμεσων ανταγωνιστών για τη δεύτερη θέση του γκρουπ, ανώτερη ποιοτικά η Αυστρία, αλλά της κάνει και το Χ, δυναμώνει στο γήπεδό της η Σλοβενία (2-1-0 σε αυτά τα προκριματικά), επομένως μιλάμε για αγώνα που θα κριθεί στο όριο και τα σφιχτά σετ που κυκλοφορούν κρίνονται πλήρως αντιπροσωπευτικά.

 

Giorgos_86

Οκτώβριος 12, 2019


Αφήστε μια απάντηση