Προκριματικά Euro 2020 (Group E): Καλός ο πόντος για Ουαλία και Κροατία


Λεπτές οι ισορροπίες στον πέμπτο όμιλο, έτσι κάθε βαθμός μετράει και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο συμβιβασμό ανάμεσα σε Ουαλούς και Κροάτες.   

 

(19:00) ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ
1Χ2: 1,33 – 5,50 – 11,00
O/U:  1,65 – 2,20

 

Καθαρή ήττα με 0-3 για την Ουγγαρία στην Κροατία την Πέμπτη, αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων, έτσι βρέθηκε στο -1 από την προνομιούχο δυάδα και πια δεν ορίζει η ίδια τη μοίρα της, φυσικά και το 2/2 ως το φινάλε (το Νοέμβριο θα δώσει το τελευταίο της παιχνίδι στην Ουαλία) είναι απαραίτητο για να ελπίζει ότι θα βρεθεί στην τελική φάση. Εκτός της κούρσας για την πρόκριση προ πολλού το Αζερμπαϊτζάν, μπήκε στα προκριματικά με 4/4 ήττες, πάντως στο πιο πρόσφατο του ματς έβγαλε αντίδραση, σταματώντας την Κροατία (1-1), έτσι έδειξε ότι δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν. Παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, “must win” για τους Ούγγρους, όμως δεν αποτελούν και κανένα φόβητρο για να προσφέρεται η επικράτηση τους στο 1,30, το αξιόμαχο Αζερμπαϊτζάν θα το παλέψει και μπορεί να υπερασπιστεί το υπέρ του +1,5 ασιατικό χάντικαπ (1,90/Bet365), ούτως ή άλλως και οι γηπεδούχοι θα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με μια νίκη με την ελάχιστη διαφορά.

 

 

(21:45) ΟΥΑΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ
1Χ2: 3,10 – 3,30 – 2,50
O/U:  2,20 – 1,65

 

Με το 1-1 έφυγαν από τη Σλοβακία οι Ουαλοί, φαινομενικά όχι καλό αποτέλεσμα, αφού έμειναν στο -3 από τη δυάδα, όμως κράτησαν την ισοβαθμία έναντι των Σλοβάκων, έχουν ένα ματς λιγότερο από αυτούς αλλά και δυο παιχνίδια στα μέτρα τους το Νοέμβριο (με Αζερμπαϊτζάν εκτός και με Ουγγαρία εντός έδρας), επομένως διατηρούν ακέραιες ελπίδες πρόκρισης, ειδικά αν αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα και τώρα. Επίδειξη δύναμης έκανε την Πέμπτη απέναντι στην Ουγγαρία η Κροατία (3-0), αποκατέστησε την τάξη στον όμιλο και πήγε στο +4 από την τρίτη θέση, βέβαια ακόμα δεν έχει εξασφαλιστεί απόλυτα, θέλει 2-3 πόντους ακόμα για να ησυχάσει. Μεγάλης κρισιμότητας παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, αμφότερες χρειάζονται βαθμούς, θεωρούμε ότι όσο κυλάει ο αγώνας τόσο θα κυριαρχεί στη σκέψη τους η αποφυγή της ήττας, γι αυτό θα κρατήσουμε το Χ του 3,30+, ένα αποτέλεσμα που δεν βγάζει εκτός στόχου καμία τους.

 

Giorgos_86

12 Οκτωβρίου, 2019


Αφήστε μια απάντηση