Πορτογαλία Παρασκευής: Δεν ανοίγει το ρυθμό η Φαμαλικάο


Προσήλωση στην άμυνα, σωστή οργάνωση και αντεπιθέσεις από τη Φαμαλικάο στο νικηφόρο ντεμπούτο, επιστρέφει έπειτα από 25 χρόνια σε εντός παιχνίδι για την πρώτη κατηγορία. Αλλαγμένη η Ρίο Άβε σε όλα τα επίπεδα θα χρειαστεί χρόνο, δύσκολα θα δούμε το παιχνίδι να ανοίγει.

 

(22:30) ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ – ΡΙΟ ΑΒΕ

1Χ2: 2,60 – 3,20 – 2,75

O/U: 2,05 – 1,75

Με το δεξί το ντεμπούτο της νεοφώτιστης Φαμαλικάο τη φετινή σεζόν, επικράτησε με 0-2 στην έδρα της Σάντα Κλάρα αφήνωντας συνολικά θετικές εντυπώσεις. Ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς (5’), έχτισε πάνω σε αυτό το προβάδισμα και με όπλο τις αντεπιθέσεις βρήκε ακόμη ένα τέρμα (75’) με το οποίο σφράγισε τους τρεις βαθμούς στην επιστροφή της έπειτα από 25 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία. Η σεζόν ξεκίνησε με μεγάλες βλέψεις, έδειξε με το καλημέρα θετικά στοιχεία με την άριστη οργάνωση και προσήλωση του αγωνιστικού πλάνου να ξεχωρίζουν.

 

Δεν αγωνίστηκε την πρώτη αγωνιστική η Ρίο Άβε καθώς το εντός έδρας παιχνίδι με την Γκιμαράες αναβλήθηκε λόγο προβλημάτων ασφαλείας που διαπιστώθηκαν στις εξέδρες. Αλλαγμένη σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με την περσινή σεζόν, νέος τεχνικός ο Καρβαλιάλ ενώ το ρόστερ θυμίζει ελάχιστα το περσινό με αρκετές προσθαφαιρέσεις. Στα φιλικά η εικόνα της προβλημάτισε (1-1-4) ωστόσο στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για το Λιγκ Καπ προ δύο εβδομάδων συνέτριψε με το ευρύ 6-1 της Ολιβεϊρένσε εντός.

 

Θετικό το πρώτο δείγμα γραφής για τη γηπεδούχο, θα χρειαστούν επίσημα παιχνίδια για να δέσει το ανανεωμένο ρόστερ της Ρίο Άβε η οποία δεν αγωνίστηκε την πρεμιέρα. Η Φαμαλικάο έδειξε πως όπλο της θα είναι οι αντεπιθέσεις, με το αγωνιστικό πλάνο να περιλαμβάνει επίσης προσήλωση και καλή οργάνωση στην άμυνα. Μοιρασμένο το σετ αποδόσεων, δύσκολη οποιαδήποτε επιλογή με τις δύο ομάδες να χρειάζεται να δώσουν περισσότερα δείγματα γραφής. 

 

Tsakjohn

Αύγουστος 16, 2019


Αφήστε μια απάντηση