Πολωνία Σαββάτου: Το ενδιαφέρον στην ούρα


Αναμετρήσεις ομάδων που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού περιλαμβάνει κυρίως το σαββατιάτικο πρόγραμμα.

 

 

 

(16:00) ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ – ΣΛΑΣΚ

 

4 ήττες στα τελευταία 6 (1-1-4) και μόνο 1 τρίποντο στα τελευταία 9, η Γιαγκελόνια έχασε και από την Πιάστ και δεν μπορεί να ξενοιάσει (+5 από την ζώνη). Ακόμα χειρότερα τα πράγματα για τη Σλασκ που γνωρίζοντας ταπεινωτική ήττα από την ουραγό Νιετσιέτζα (0-4) ήταν τυχερή που η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη δεν μειώθηκε (+3). 1 νίκη στα τελευταία 14, από διεκδικήτρια ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου έχει βρεθεί να μάχεται για τη ζωή της. Δύο ομάδες με ψυχολογία υπό του μηδενός, που στην αρχή της σεζόν κανείς δεν περίμενε να τις δει σε μάχη παραμονής. Κανένας λόγος να βάλουμε χρήματα υπέρ κάποιας.

 

 

 

(18:30) ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ – ΛΕΧΙΑ

 

Με άμυνα που θύμιζε χωνί η Ζαγκλέμπιε ηττήθηκε με 2-4 από την Γκόρνικ Ζ. και φτάνοντας τις 4 ήττες στα 5 τελευταία (1-0-4) παρέμεινε στο +2 από τον υποβιβασμό. Η Λέχια εκμεταλλευόμενη την πανίσχυρη έδρα της νίκησε 2-0 τη Βάρτα και διατήρησε το προβάδισμα 5 βαθμών για την τέταρτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Από 4/5 over 2,5 προέρχεται η Ζαγκλέμπιε που δέχεται γκολ για πλάκα, επιθετική η φιλοσοφία της Λέχια που είδε 25/30 παιχνίδια της να έχουν τουλάχιστον δύο τέρματα. Παρά την κρισιμότητα εριμένουμε γκολ στη μεταξύ τους μάχη, όμως θα περιμένουμε για καλύτερες τιμές στο live. Χαμηλό το 1,57 του GG, ενώ δεν θα αγοράζαμε υψηλότερη γραμμή από το over 2.

 

 

 

(21:00) ΣΤΑΛ ΜΙΕΛΕΤΣ – ΛΕΓΚΙΑ

 

Στα 9 ματς χωρίς νίκη (0-2-7) έφτασε το αρνητικό σερί της Σταλ που έχασε με 3-1 από τη Λεχ, νόμιζε ότι καθάρισε με την παραμονή αλλά η διαφορά της έχει μειωθεί στους 4 βαθμούς. Η αδιάφορη Λέγκια μετράει δύο σερί ήττες όμως δεν την παίρνει να χαλαρώσει και άλλο καθώς η πορεία της φέτος είναι ντροπιαστική και οι οπαδοί της την περιμένουν στη γωνία για έναν ακόμα γύρο χαστουκιών. Αμφίρροπο στοιχηματικά, έχει καλύτερα ματς το πρόγραμμα.

 

 

 

1926

 

30 Απριλίου, 2022


Αφήστε μια απάντηση