Πολωνία Σαββάτου: Αντεπιτίθεται βαθμολογικά


Η Βίσλα Κρακοβίας δεν μπήκε καλά στη σεζόν όμως με δύο καλές μεταγραφές ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και καλύπτει το χαμένο έδαφος βαθμολογικά.

 

 

(19:30) ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ – ΣΤΑΛ ΜΙΕΛΕΤΣ

 

H Ζαγκλέμπιε πραγματοποιεί καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα (4-2-2) όμως έχει συμπληρώσει ένα μήνα χωρίς επίσημο παιχνίδι. Άκρως αποτελεσματική στην έδρα της, έχει 3-2-0 ρεκόρ παίζοντας κατά βάση με ομάδες του πρώτου μισού της βαθμολογίας. Η Σταλ πριν από δύο βδομάδες γνώρισε ήττα που πόνεσε από την επίσης νεοφώτιστη Βάρτα (0-1), είναι προτελευταία (1-2-6) και διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 20 γκολ παθητικό σε οκτώ ματς. Ανώτερη η Ζαγκλέμπιε όμως δεν μπορούμε να βάλουμε λεφτά πάνω της μετά από ένα μήνα απραξίας, η Σταλ έχει πραγματοποιήσει μερικές ανταγωνιστικές εμφανίσεις εκτός έδρας και έχει ντεμπούτο νέου τεχνικού στον πάγκο της. No bet.

 

 

 

(21:00) ΒΑΡΤΑ ΠΟΖΝΑΝ – ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ

 

H Bάρτα νίκησε σε 3/5 τελευταία (3-0-2), ξέφυγε στο +8 από την τελευταία θέση και αποδεικνύει ότι θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της φέτος. Όλες οι νίκες της σημειώθηκαν εκτός έδρας πάντως, στο σπίτι της απογοητεύει (0-1-4) και σε πέντε ματς δεν έχει κάνει σεφτέ στα γκολ. Η Βίσλα βελτιώθηκε σημαντικά μετά το φτωχό της ξεκίνημα, μετά την απόκτηση ενός στόπερ και του καλού φορ Φορμπς τρέχει 2-2-1 σερί, κρατώντας ανέπαφη την εστία της σε 4/5.  Στο προηγούμενο παιχνίδι της πήρε δίκαια το 0-0 στην έδρα της πρωτοπόρου Ρακόφ, μιας ομάδας που μοίραζε ασταμάτητα τριάρες μέχρι εκείνο το σημείο. Παραδοσιακά είναι ομάδα έδρας όμως φέτος τα πηγαίνει καλύτερα μακριά από την Κρακοβία (1-4-0). Εμπειρία, ποιότητα, βάρος φανέλας, όλα είναι με το μέρος της Βίσλα, ενώ δεν γίνεται να παραβλέψουμε τις απογοητευτικές εμφανίσεις της Βάρτα στο Πόζναν. DNB διπλό (1,79).

 

 

1926

 

20 Νοεμβρίου, 2020


Αφήστε μια απάντηση