Πολωνία Παρασκευής: Όλα για όλα στο Πόζναν η Πιάστ


Η Πιάστ τρέχει με σπασμένα τα φρένα στο δεύτερο γύρο όμως για να καλύψει το -5 σε 4 αγώνες οφείλει  να περάσει με διπλό από την σκληρή έδρα της Βάρτα.

 

 

(19:00) ΒΑΡΤΑ – ΠΙΑΣΤ

 

Μόλις δεύτερη ήττα στα τελευταία 14 για τη Βάρτα το 2-0 από τη Λέχια στο Γκντανσκ, μια αποτυχία που δεν την πόνεσε καθόλου καθώς το +7 από την επικίνδυνη ζώνη της επιτρέπουν να μην αγχώνεται ιδιαίτερα. Η Πιάστ συνέχισε το τρελό της σερί (7-3-0) νικώντας τη Γιαγκελόνια (2-1) και κρατήθηκε στο -5 από την τετράδα της Ευρώπης, με 4 αγωνιστικές να απομένουν και την επόμενη αγωνιστική να υποδέχεται την πρωτοπόρο Λεχ, το διπλό είναι μονόδρομος αν θέλει να ελπίζει. Όλα για όλα θα τα παίξει η Πιάστ, η Βάρτα είναι πολύ επικίνδυνη όμως αν και δεν είναι αδιάφορη είναι αρκετά άνετη βαθμολογικά. Βάσει κινήτρου το διπλό παίζεται (2,70), όμως σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο. Κανένας λόγος για κάλυψη, η Πιάστ είναι αναγκασμένη να ρισκάρει για το διπλό.

 

 

 

(21:30) ΓΚΟΡΝΙΚ Ζ. – ΡΑΝΤΟΜΙΑΚ

 

H Γκόρνικ μετά από σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη (0-1-4) ήταν εντυπωσιακή στην έδρα της Ζαγκλέμπιε (2-4). Η Ραντόμιακ τρέλανε κόσμο με την πορεία στον πρώτο γύρο όμως μετά τη διακοπή δεν επέστρεψε από τις διακοπές της, 1 νίκη σε 11 ματς, 7 σερί χωρίς τρίποντο και 2 σερί ήττες χωρίς να σκοράρει, επιδόσεις που έφεραν αλλαγή τεχνικού. Αμφότερες είναι αδιάφορες βαθμολογικά, η Γκόρνικ έδειξε σημάδια ζωής με δυνατή εμφάνιση στο προηγούμενο όμως το ντεμπούτο νέου τεχνικού στον πάγκο της Ραντόμιακ αναμένεται να ξυπνήσει και τους φιλοξενούμενους. Για αδιάφορο παιχνίδι το 1,90 του over 2,25 είναι μια χαρά, πόσο μάλλον όταν οι γηπεδούχοι προέρχονται από 6/7 over 2,5.

 

 

 

1926

 

28 Απριλίου, 2022


Αφήστε μια απάντηση