Πέφτουν κορμιά στα μπαράζ


Τα μπαράζ για μία θέση στην Μπουντεσλίγκα της επόμενης σεζόν ξεκινούν με την Στουτγκάρδη και την Ουνιόν Βερολίνου να είναι έτοιμες να παλέψουν με νύχια και με δόντια. Περιμένουμε κλειστό και προσεχτικό παιχνίδι από τις δύο ομάδες.

 

 

***Πρώτος αγώνας για τα μπαράζ της Μπουντεσλίγκα, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

 

 

 

Η Στουτγκάρδη μετά από μία κακή σεζόν συνολικά και δύο αλλαγές προπονητών βρίσκεται να παίζει ολόκληρη τη χρονιά της σε δύο αγώνες με την Ουνιόν Βερολίνου για να σώσει τη χρονιά της. Ξέρει εδώ και καιρό ότι θα παίξει στα μπαράζ, προετοιμάζεται όπως μπορεί γι’ αυτό. Στο τελευταίο ματς της στην Μπουντεσλίγκα έμεινε στο 0-0 με τη Σάλκε εκτός έδρας, σε αδιάφορο παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες φάσεις από τις δύο ομάδες. Τελείωσε ανεβασμένη τη σεζόν της με 3-2-1 και καλές σχετικά εμφανίσεις σε γενικές γραμμές. Πέρα από κάποιους μακροχρόνιους αναπληρωματικούς που λείπουν, είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο καλός μεσοεπιθετικός Τσούμπερ (13 συμ./5 γκολ) που δίνει λύσεις στην ομάδα επιθετικά και κυρίως δημιουργικά.

 

Η Ουνιόν Βερολίνου κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν ήταν στην τρίτη θέση, παραλίγο να τη χάσει λίγο πριν το τέλος, όπως και θα μπορούσε να πάρει τη δεύτερη θέση την τελευταία αγωνιστική, αλλά τελικά έμεινε στη θέση των μπαράζ, δίκαιο αποτέλεσμα για τη χρονιά της. Έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Μπόχουμ στο πιο πρόσφατο, ενώ είχε μείνει πίσω στο σκορ με 2-0 στην αρχή, αν είχε κάνει την ολική ανατροπή θα είχε ανέβει ήδη. Αυτό ψυχολογικά ίσως της κοστίσει, αφού υπάρχει απογοήτευση. Δεν έκανε ιδιαίτερα καλή πορεία το τελευταίο 1,5 μήνα. 5.000 κόσμου θα ταξιδέψουν πάλι μαζί της. Τιμωρημένος ο αμυντικός Χίμπνερ (28 συμ./2 γκολ).

 

Η Στουτγκάρδη μπορεί να έχει διαφορά μίας κατηγορίας από την Ουνιόν Βερολίνου αλλά στην πραγματικότητα οι διαφορές που έχουν οι δύο ομάδες είναι αρκετά πιο μικρές. Απογοητευμένη η Ουνιόν αφού οριακά έχασε την αυτόματη άνοδο στο τέλος, πιο ήρεμη η γηπεδούχος που εδώ και περίπου 20 μέρες ξέρει ότι θα παίξει στα μπαράζ. Περιμένουμε από τις δύο ομάδες κλειστό παιχνίδι, άκρως προσεχτικές και τις δύο ώστε να μην δεχθούν γκολ ενόψει και του επαναληπτικού. Δεν έχει αξία ο άσος στο 1,90, προτιμότερο το under 2,5 στο 1,75.

 

 

K. Plestis

Μάιος 22, 2019


Αφήστε μια απάντηση