Λιγκ 2 Τρίτης: Εποχιακές αποδόσεις


Τέσσερα ματς για σήμερα στη Λιγκ 2, το κίνητρο παίζει σημαντικό ρόλο στις αποδόσεις, ενώ περιμένουμε να παίξει ρόλο και στο χορτάρι.

 

 

(21:45) ΕΞΕΤΕΡ – ΜΠΑΡΟΟΥ

 

Η Έξετερ επέστρεψε άμεσα στις νίκες με το εύκολο 2-0 επί της Ροτσντέιλ, έπαιξε πολύ καλά και δίκαια πήρε το τρίποντο. Πλέον χρειάζεται μία ακόμη νίκη για να ανέβει και μαθηματικά, έτοιμη για να πετύχει τον στόχο της. Η Μπάροου δεν εντυπωσίασε με την Σάτον, κέρδισε με 1-0 μεν αλλά δεν έπαιξε τόσο καλά. Σώθηκε και τυπικά, πιο άνετη πλέον. Περιμένουμε στην έδρα της να δείξει σοβαρότητα η Έξετερ και να πάρει το τρίποντο για να εξασφαλίσει την άνοδο, στο 1,55 ο άσος είναι μικρός όμως.

 

 

(21:45) ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

 

Η Μάνσφιλντ μετά από δύο σερί ήττες επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί της Κρόουλι, έπαιξε πολύ καλά και σχετικά εύκολα πήρε το τρίποντο. Εντός πλέι οφ και στο -4 από την αυτόματη άνοδο με ματς λιγότερο, οπότε έχει ελπίδες και γι’ αυτό. Πρέπει να κερδίσει την αδιάφορη Στίβενεϊτζ για να μείνει κοντά, η φιλοξενούμενη πάντως έρχεται από τρομερή εμφάνιση κόντρα στην Τρανμίρ με 2-0 όντας εξαιρετική. Θα βγάλει μία χαλάρωση λογικά, την οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί η Μάνσφιλντ, στο 1,60 ο άσος, εποχιακό σημείο.

 

 

(21:45) ΣΑΤΟΝ – ΚΡΟΟΥΛΙ

 

Η Σάτον έκανε γερή γκέλα από το πουθενά με 0-1 από την Μπάροου εκτός έδρας και πλέον δεν είναι τόσο άνετη για τα πλέι οφ, αν και το ματς λιγότερο που έχει είναι ακόμα στο χέρι της και αν είναι σοβαρή θα καταλήξει στην επτάδα. Έχει βατά ματς ως το τέλος πάντως. Η Κρόουλι μετά από τρεις σερί νίκες, έχασε με κάτω τα χέρια με 2-0 από τη Μάνσφιλντ εύκολα, δεν έπαιξε καθόλου καλά. Το κίνητρο μας οδηγεί στον άσο, ο οποίος στο 1,80 κρίνεται ως δίκαιος.

 

 

(21:45) ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

 

Η Σουίντον έπαιξε εξαιρετικά με τη Χάρτλπουλ, κέρδισε εύκολα με 3-0 και επέστρεψε άμεσα στις νίκες. Στο -2 από τα πλέι οφ, πρέπει να κάνει σερί για να έχει ελπίδες. Η Φόρεστ Γκριν με το 0-0 στην έδρα της Μπρίστολ Ρόβερς εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο. Μπορεί να βγάλει χαλάρωση, το κίνητρο είναι μονόπλευρο και έχει φτάσει τον άσο στο 2,20, χωρίς αξία πάντως πριν την έναρξη.

 

 

Κ. Plestis

26 Απριλίου, 2022


Αφήστε μια απάντηση