Β’ Γαλλίας Σαββάτου: Προβάδισμα σε Βαλενσιέν και Παρί


Στη σημερινή αγωνιστική της Β’ Γαλλίας θα στηριχτούμε περισσότερο σε έδρες, μιας και βρίσκουμε αξία σε δύο άσους.

 

 

(16:00) ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΣΟΣΟ

 

Η Βαλενσιέν είναι ξεκάθαρα ομάδα έδρας (3-0-0 εντός, ούτε πόντο εκτός), στο παιχνίδι κόντρα στην Γκρενόμπλ έχασε με 2-0 δίκαια και σχετικά εύκολα, όμως πλέον στην έδρα της περιμένουμε να βελτιωθεί αρκετά. Η Σοσό πριν τη διακοπή με γκολ στο τέλος κέρδισε με 3-2 τη Σαμπλί μετά από τρεις σερί ισοπαλίες, βελτιωμένη επιθετικά, αλλά πρέπει να είναι και σοβαρή από τη μέση και πίσω. Περιμένουμε να πάρει ακόμα μία νίκη εντός έδρας η Βαλενσιέν, το -0,25 της στο 2,00 είναι στις σκέψεις μας.

 

 

(20:00) ΑΖΑΞΙΟ – ΤΟΥΛΟΥΖ

 

Η Αζαξιό διασύρθηκε από την Οσέρ στο πιο πρόσφατο πριν από τη διακοπή με 5-1, δεν ήταν καθόλου καλή και δείχνει να είναι σε κακή κατάσταση συνολικά. Η Τουλούζ έμεινε στο 0-0 με την Τρουά στο πιο πρόσφατο, μέτριο παιχνίδι και χωρίς πολλές φάσεις. Στο 55’ έμεινε με παίχτη λιγότερο και αρκέστηκε στον πόντο. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι, αλλά το under 2,5 στο 1,55-1,60 είναι σχετικά χαμηλό.

 

 

(20:00) ΑΜΙΑΝ – ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ

 

Η Αμιάν μετά από δύο σερί ισοπαλίες χωρίς γκολ, έχασε με 1-0 από την Καέν εκτός έδρας. Δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά, σωστά έχασε στο όριο από μία καλύτερη ομάδα εκτός έδρας. Η Γκρενόμπλ επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί της Βαλενσιέν, ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της και σωστά κέρδισε. Αρκετά ανώτερη συνολικά η Γκρενόμπλ, το +0,25 της στο 1,90 έχει αξία και αποτελεί επιλογή μας, αφού θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο το σετ.

 

 

(20:00) ΧΑΒΡΗ – ΣΑΤΟΡΟΥ

 

Η Χάβρη δεν έπαιξε καλά με την Παρί εκτός έδρας στο πιο πρόσφατο και έχασε με 3-0 αρκετά εύκολα και δίκαια. Ήθελε τη διακοπή, να πάρει ανάσες, αν και ποτέ δεν είναι καλό να είσαι στη διακοπή μετά από μία καθαρή ήττα. Η Σατορού από την άλλη έρχεται από νίκη με 2-0 κόντρα στη Νιόρ, ήταν αρκετά καλύτερη και σωστά επικράτησε. Με γκολ λίγο πριν το τέλος των ημιχρόνων πήρε το τρίποντο. Αρκετά σοβαρή η Σατορού, το Χ2 της στο 1,90 έχει νόημα, έπρεπε να βρίσκεται μέχρι το 1,70.

 

 

(20:00) ΝΑΝΣΙ – ΝΤΑΝΚΕΡΚ

 

Η Νανσί έπαιζε στην έδρα της Πο με δέκα παίχτες από νωρίς, όμως κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 1-1 με γκολ της στο τέλος. Θετικό αποτέλεσμα, ειδικά με τις συνθήκες αυτές. Η Ντανκέρκ πριν τη διακοπή κέρδισε με 1-0 την Γκινγκάμπ, έπαιξε καλά και σωστά επικράτησε μετά από δύο σερί ήττες εκτός έδρας. Μοιρασμένο δείχνει το παιχνίδι, σωστό δείχνει το σετ με οριακό φαβορί τον άσο. Πάσο.

 

 

(20:00) ΝΙΟΡ – ΚΑΕΝ

 

Η Νιόρ δεν έπαιξε καθόλου καλά κόντρα στην Σατορού εκτός έδρας και σωστά ηττήθηκε με 2-0, δεύτερο χωρίς νίκη και δείχνει να μην ήταν καλά πριν τη διακοπή μετά από το καλό ξεκίνημα. Η Καέν επέστρεψε μετά από δύο σερί ματς στις νίκες με το 1-0 επί της Αμιάν. Αρκετά ανώτερη και πιο σοβαρή από την αντίπαλο της, σωστά επικράτησε. Χαμηλό αλλά σωστό το under 2,5 στο 1,55 και το under 2 στο 2,05.

 

 

(20:00) ΠΑΡΙ – ΠΟ

 

Η Παρί ήταν αρκετά καλή κόντρα στη Χάβρη πριν τη διακοπή και κέρδισε άνετα με 3-0, δείχνοντας πάλι σε καλή φάση. Εύκολο θεωρητικά το ματς με την ουραγό Πο, η οποία έρχεται από δύο σερί ισοπαλίες (0-0 με την Αμιάν και 1-1 με τη Νανσί). Δεν δημιουργεί εύκολα, θα παίξει κλειστά και δεν περιμένουμε να κρατήσει το μηδέν. Ο άσος στο 1,95 είναι στις επιλογές μας.

 

 

(20:00) ΡΟΝΤΕΖ – ΤΡΟΥΑ

 

Η Ροντέζ δεν έπαιξε καθόλου καλά με την Κλερμόν εκτός έδρας πριν τη διακοπή και ηττήθηκε απόλυτα δίκαια με 3-0. Πρέπει να βγάλει αντίδραση μετά τη διακοπή. Η Τρουά παρότι έπαιξε για 40’ με παίχτη παραπάνω κόντρα στην Τουλούζ εκτός έδρας πριν τη διακοπή, δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε στο 0-0. Μοιρασμένο το σετ, δείχνει σωστό, όποιος αρέσκεται στις ισοπαλίες, αυτό το παιχνίδι θα είναι στις επιλογές του.

 

 

Κ. Plestis

16 Οκτωβρίου, 2020


Αφήστε μια απάντηση