Β’ Γαλλίας Παρασκευής: Βελτιωμένη η Νιμ


Τέσσερα εξ αναβολής παιχνίδια για τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, υπάρχουν πιθανά στοιχήματα, ειδικά στους γηπεδούχους.

 

 

(20:00) ΝΤΑΝΚΕΡΚ – ΠΑΡΙ

 

Η Ντανκέρκ μετά από πέντε σερί ήττες στο τέλος του 2021, έμεινε στο 0-0 με τη Σοσό σε αρκετά μέτριο παιχνίδι. Έπαιξε για να μη χάσει και το κατάφερε. Η Παρί δεν έπαιξε με την Οσέρ, λόγω κρουσμάτων στην αντίπαλο. Στο τελευταίο της παιχνίδι έμεινε στο 2-2 με τη Χάβρη, έπαιξε καλά αλλά δεν κέρδισε. Έκανε δουλειά με τα νέα αποκτήματα της, ενώ γύρισαν και κάποιοι παίχτες της από το Κόπα Άφρικα. Οριακό αποδεκτό το διπλό στο 2,05, για την ανώτερη Παρί, κόντρα στην αρκετά μέτρια Ντανκέρκ η οποία δυσκολεύεται αρκετά στην παραγωγή φάσεων.

 

 

(20:00) ΚΑΕΝ – ΝΙΟΡ

 

Η Καέν ήταν αποτελεσματική κόντρα στην Αζαξιό, κέρδισε με 2-0, και έδειξε και πάλι τη βελτιωμένη εικόνα της, όπως και στα προηγούμενα που δεν είχε κερδίσει. Αρκετά καλή και το 2022. Η Νιόρ έχει να αγωνιστεί από τις 21/12, όταν είχε κερδίσει με 3-0 την Πο. Είχε κρούσματα κορονοϊού, όταν ήταν έτοιμη είχαν οι αντίπαλοι της. Προβάδισμα στην πιο έτοιμη Καέν, στο 2,05 ο άσος.

 

 

(20:00) ΑΖΑΞΙΟ – ΟΣΕΡ

 

Η Αζαξιό έχασε καθαρά από την Καέν με 2-0 εκτός έδρας στο πιο πρόσφατο. Δεν έπαιξε καθόλου καλά και απόλυτα δίκαια έχασε. Είχε πέντε ματς χωρίς να δεχθεί γκολ και να χάσει, χωρίς όμως να εντυπωσιάζει με την εικόνα της. Η Οσέρ είναι εδώ και 20 μέρες χωρίς αγώνα, όταν είχε κερδίσει με 1-0 την Γκρενόμπλ εκτός έδρας. Ψάχνει ξανά τα βήματα της, έχει κάποιες απουσίες ακόμα βέβαια. Περιμένουμε αρκετά κλειστό παιχνίδι, αφού η Αζαξιό συνηθίζει να έχει αρκετά κλειστά παιχνίδια. Λογική σκέψη το under 2,25 στο 1,85.

 

 

(20:00) ΝΙΜ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

 

Η Νιμ έχει 20 μέρες χωρίς αγώνα, στο πρώτο ματς της για το 2022 ήταν αρκετά καλή και κέρδισε την Ντιζόν με 2-1 εκτός έδρας. Έδειξε βελτιωμένη με τον τεχνικό Ουζάι. Η Βαλενσιέν δεν έπαιξε εδώ και τρεις εβδομάδες, επειδή είχε αρκετά κρούσματα, έμεινε στο 1-1 με την Γκινγκάμπ όντας αρκετά μέτρια. Άγνωστο πόσοι είναι έτοιμοι και σε τι κατάσταση θα είναι. Αρκετά καλύτερη στην αρχή του 2022 η Νιμ, περιμένουμε να είναι ανάλογα καλή και σίγουρα πιο έτοιμη σε σύγκριση με τη Βαλενσιέν που ταλαιπωρήθηκε από κορονοϊό. Αξία στο -0,25 της Νιμ στο 1,95.

 

 

Κ. Plestis

28 Ιανουαρίου, 2022


Αφήστε μια απάντηση