Αυστρία Σαββάτου: Τελευταίο χαρτί για εξάδα για Άλταχ και Αούστρια Βιέννης


Στο μεταξύ τους παιχνίδι παίζουν τις τελευταίες τους πιθανότητες για είσοδο στην εξάδα Άλταχ και Αούστρια Βιέννης με την ανάγκη για νίκη και των δύο να οδηγεί σε γκολ. Φαβορί η ΒΑΚ στη φιλοξενία της Χάρτμπεργκ.

 

 

(18:00) ΑΛΤΑΧ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

1Χ2: 2,60 – 3,60 – 2,50

O/U: 1,57 – 2,35

 

 

Άργησε να βρει σταθερότητα η Άλταχ (6-1-11) μόλις λίγο πριν από τη διακοπή έτρεξε ένα σερί τριών νικών που την έφεραν στην όγδοη θέση, με ρεαλιστικές ελπίδες μόνο για την έβδομη αφού είναι απίθανο να καλύψει τη διαφορά των εννέα βαθμών από την έκτη θέση -που οδηγεί στα πλέι-οφ στις τέσσερις τελευταίες στροφές που απομένουν για τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας. Στο μεταγραφικό παζάρι έχασε τον δανεικό αλλά αναντικατάστατο φορ Μπερίσα (17 συμ. / 7 γκολ / 5 ασίστ) ο οποίος επέστρεψε στη Σάλτσμπουργκ. Προέρχεται από 6/6 over 2,5 ενώ εντός μετράει ρεκόρ 3-1-5, έχοντας δεχθεί γκολ σε 8/9 παιχνίδια.

 

 

Αποτυχημένη κρίνεται η χρονιά έως τώρα στην Αούστρια Βιέννης (5-6-7), η έβδομη θέση δεν τις δίνει θέση στα πλέι-οφ όπου ήταν και ο φετινός στόχος, μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν αφού βρίσκεται στο -7 από την έκτη θέση αλλά δύσκολα θα καλυφθεί στις εναπομείναντες αγωνιστικές. Έτρεξε ένα σερί πέντε αγώνων δίχως ήττα (2-3-0) πριν τη διακοπή, στα περισσότερα έπιασε καλή απόδοση και θα μπορούσε περισσότερα αλλά προδίδεται συχνά πυκνά από την άμυνα της. Έχει δεχθεί γκολ σε 8/9 εξόδους της όπου τρέχει ρεκόρ 1-4-4.

 

 

Αμφότερες έδειξαν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση πριν τη διακοπή, καλή η εικόνα τους και στα φιλικά προετοιμασίας αλλά με τα προβλήματα στην άμυνα τους να παραμένουν. Ψάχνουν μόνο νίκη για να εξαντλήσουν τις λιγοστές πιθανότητες τους για τα πλέι-οφ, παιχνίδι που η λογική και η εικόνα των δύο ομάδων οδηγούν προς τα γκολ, με το συνδυασμό GG & over 2,5 (1,80 / Bet365) να είναι δίκαιος.

 

 

(18:00) ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ

1Χ2: 1,44 – 5,00 – 5,75

O/U: 1,40 – 2,87

 

Εκπλήσσει ευχάριστα η ΒΑΚ (9-4-5) με τις έως τώρα πορεία της, έστω και αν πριν τη διακοπή αποδιοργανώθηκε με τη φυγή του τεχνικού Στρούμπερ μένοντας δίχως νίκη για τρία σερί (0-1-2). Το εκπληκτικό ξεκίνημα την έχει φέρει μία νίκη πριν κλειδώσει και μαθηματικά την παρουσία της στα πλέι-οφ, τον υπηρεσιακό τεχνικό Σαχλί – ο οποίος δεν κατάφερε πολλά- αντικατέστησε στη διακοπή ο υποσχόμενος Φελντχόφερ. Η επιθετική της ευχέρεια συνεχίστηκε και στα φιλικά όπου σημείωσε νίκες με μεγάλα σκορ, έστω και αν έχασε το δανεικό Νιάγκμπο (17 συμ. / 7 γκολ / 5 ασίστ). Μετράει 8/9 over φέτος εντός με ρεκόρ 4-2-3.

 

Επικίνδυνη και με άγνοια κινδύνου η Χάρτμπεργκ (8-4-6), με το επιθετικό της στυλ να ικανοποιεί από άποψη θεάματος αλλά να συνδυάζεται και με ουσία η οποία την έχει φέρει μία ανάσα από την παρθενική της συμμετοχή σε πλέι-οφ. Βρίσκεται στην έκτη θέση με διαφορά επτά βαθμών από την έβδομη Αούστρια Βιέννης και θα χρειαστεί κάποιους βαθμούς ακόμη ώστε να παραμείνει εκεί έπειτα από το πέρας των τεσσάρων τελευταίων στροφών της κανονικής διάρκειας. Εκτός χάνει μέρος της δυναμικής της, μετράει ρεκόρ 3-2-4 έχοντας σκοράρει σε όλα πλην ενός, αλλά με το επιθετικό στυλ να την ζημιώνει στα μετόπισθεν όπου έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας σε εξόδους.

 

Αρκετά κοντά οι δύο ομάδες αλλά η ΒΑΚ με μόνιμο τεχνικό πλέον στον πάγκο αναμένεται βελτιωμένη σε σχέση με το κακό κλείσιμο πριν τη διακοπή. Επιθετική η φιλοσοφία της Χάρτμπεργκ, την οδηγεί συχνά πυκνά να δέχεται με μεγάλη ευκολία γκολ και η επιθετική ποιότητα που διαθέτει η γηπεδούχος δύσκολα δε θα το εκμεταλλευτεί. Δεν έχει κάποια αξία ο χαμηλός άσσος που είναι το φαβορί, μπορεί να συνδυαστεί με ποντάρισμα στα γκολ με τη γραμμή ωστόσο να μη μας συγκινεί για ενασχόληση.

 

 

Tsakjohn

Φεβρουάριος 15, 2020


Αφήστε μια απάντηση