Συνδρομές

Οι συνδρομές είναι μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και περιλαμβάνουν τους tipsters Betol/Vito/Ser Sira/K. Plestis/1926/Kotseas. Οι τιμές τους είναι αντίστοιχα 120, 315 και 490 ευρώ.

Οι συγκεκριμένες τιμές θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι και τις 30/4.

H λειτουργία της υπηρεσίας μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών για τα bet alerts στο site θα γίνει μέσω Twitter (οδηγίες μετά την εγγραφή). H καταγραφή των στοιχημάτων θα γίνεται κανονικά στις σελίδες των tipsters, μετά τη λήξη των αγώνων. Η υπηρεσία συμπεριλαμβάνει ειδοποίηση από τους tipsters για επερχόμενα στοιχήματα, καθώς και για τις “καυτές” ζώνες ζωντανού στοιχηματισμού της κάθε μέρας. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να αγοράσετε τις συνδρομές σας μέσω Paypal (από το οποίο μπορείτε να πληρώσετε και με την κάρτα σας, το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε λογαριασμό).

Όταν κάνετε την αγορά σας, θα σας σταλεί email για την ολοκλήρωση της εγγραφής (στο email που έχετε καταχωρήσει στην Paypal). Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία, επικοινωνείστε μαζί μας στο betfellasgr@gmail.com .

***Για όλους όσοι έχουν αγοράσει έστω και ένα μήνα συνδρομής μέχρι στιγμής, η τιμή ανανέωσης για το μήνα θα παραμείνει στα 105 ευρώ. Το link πληρωμής σας εδώ.

Συνδρομή μήνα (120€)
Συνδρομή τριμήνου (315€)
Συνδρομή εξαμήνου (490€)