Συνδρομές

Οι συνδρομές είναι μηνιαίες/τριμηνιαίες/εξαμηνιαίες και περιλαμβάνουν τους tipsters Betol/Vito/Ser Sira/K. Plestis/1926/Kotseas. Οι τιμές για κάθε συνδρομή  είναι αντίστοιχα 90, 250 και 400 ευρώ.

Οι συγκεκριμένες τιμές θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι και τις 31/7.

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, οι εξάμηνοι συνδρομητές μας θα λαβουν ειδική έκπτωση για την ανανέωση της συνδρομής τους μέχρι το τέλος της σεζόν.

H λειτουργία της υπηρεσίας γίνεται μέσω Telegram (περισσότερες οδηγίες μετά την εγγραφή). H καταγραφή των στοιχημάτων θα γίνεται κανονικά στις σελίδες των tipsters, μετά τη λήξη των αγώνων. Η υπηρεσία συμπεριλαμβάνει ειδοποίηση από τους tipsters για επερχόμενα στοιχήματα, καθώς και για τις «καυτές» ζώνες ζωντανού στοιχηματισμού της κάθε μέρας. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να αγοράσετε τις συνδρομές σας μέσω Paypal (από το οποίο μπορείτε να πληρώσετε και με την κάρτα σας, το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε λογαριασμό).

Όταν κάνετε την αγορά σας, θα σας σταλεί email για την ολοκλήρωση της εγγραφής (στο email που έχετε καταχωρήσει στην Paypal). Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία, επικοινωνείστε μαζί μας στο betfellasgr@gmail.com .

Συνδρομή μήνα (90€)
Συνδρομή τριμήνου (250€)
Συνδρομή εξαμήνου (350€)