Συνδρομές

Οι συνδρομές είναι μηνιαίες/τριμηνιαίες και περιλαμβάνουν τους tipsters Betol/Vito/Ser Sira/K. Plestis/1926/Kotseas. Οι τιμές τους αντίστοιχα είναι 90 και 240 ευρώ.

Οι συγκεκριμένες τιμές θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι και την 1/7. Η επιλογή εξάμηνης συνδρομής θα παραμείνει κλειστή έως τον Αύγουστο, όταν και θα βγούν τα πακέτα για την επόμενη σεζόν.

H λειτουργία της υπηρεσίας μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών για τα bet alerts στο site θα γίνει μέσω Twitter (οδηγίες μετά την εγγραφή). H καταγραφή των στοιχημάτων θα γίνεται κανονικά στις σελίδες των tipsters, μετά τη λήξη των αγώνων. Η υπηρεσία συμπεριλαμβάνει ειδοποίηση από τους tipsters για επερχόμενα στοιχήματα, καθώς και για τις “καυτές” ζώνες ζωντανού στοιχηματισμού της κάθε μέρας. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να αγοράσετε τις συνδρομές σας μέσω Paypal (από το οποίο μπορείτε να πληρώσετε και με την κάρτα σας, το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε λογαριασμό).

Όταν κάνετε την αγορά σας, θα σας σταλεί email για την ολοκλήρωση της εγγραφής (στο email που έχετε καταχωρήσει στην Paypal). Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία, επικοινωνείστε μαζί μας στο betfellasgr@gmail.com .

Συνδρομή μήνα (90€)
Συνδρομή τριμήνου (240€)