Απολογισμός 2017 & νέο πακέτο συνδρομών


Καλησπέρα αγαπητοί Betfellas και χρόνια πολλά,

σε παλιότερες εποχές, πιο απλές και πιο αγνές, κάπου ανάμεσα σε Καζαμίες, απολογισμούς, Bundesliga mid-season reviews, εορταστικά άρθρα και πρωτοχρονιάτικα Live Chat, θα περιμένατε οι ευχές μου για το νέο έτος να είχαν κατατεθεί -και στο site- πολύ πριν τις 11 Ιανουαρίου. Αντ’ αυτού, τις διαβάζετε μόλις τώρα, 142 μέρες από το προηγούμενο κείμενο μου στο Betfellas  και με αφορμή ξανά το πλάνο συνδρομών μας.

 

Δυστυχώς -ή ευτυχώς- προς το παρόν χρόνος για πολυτέλειες όπως οι προαναφερθείσες δεν υπάρχει (στην περίπτωση του Live Chat σίγουρα δυστυχώς), και γνωρίζω πως οι περισσότεροι είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπάρχουσες καθημερινές εξαιρετικές στοιχηματικές αναλύσεις της συντακτικής ομάδας του Betfellas και δεν χρειάζεστε άρθρα παραφουσκωμένα από εμμονικές  αναφορές στην ποπ κουλτούρα και αμφιλεγόμενο χιούμορ για να γεμίσετε τη μέρα σας, οπότε μικρό το κακό.

 

Για αρχή, ένας σύντομος -όσο αυτή η έννοια μπορεί να συσχετιστεί με ένα κείμενο μου- απολογισμός για το 2017, γνωστό και ως η χρονιά του Κάτου. Αντίθετα από ό,τι αρχικά διαφαινόταν, το 2017 αποδείχθηκε αρκετά πιο γενναιόδωρο από το επάρατο 2016. Κατ’ αρχάς η Γη συνεχίζει να γυρίζει γύρω από τον άξονα της (ή και όχι, κάμερα στον Kyrie Irving) και αυτό από μόνο του αποτελεί μια μικρή νίκη. Ο Κιμ παρέμεινε μακριά από το κουμπί, το ίδιο κι ο εντερπρενέρ με IQ βερίκοκου και ανάλογο χρώμα μαλλιών στην άλλη πλευρά του Ειρηνικού, οι θάνατοι των ηρώων της εφηβικής -και βάλε- ηλικίας μειώθηκαν αισθητά, οι περισσότερες ομάδες την άνοιξη έκαναν  το καθήκον τους (αν και το Νοέμβρη οι Λατίνοι μας βασάνισαν) χαρίζοντας μας ένα εξαιρετικό φίνις στην περασμένη σεζόν, αλλά το σημαντικότερο για εμάς ήταν πως το Betblog Το Παλιό Το Ορθόδοξο κατάφερε να περάσει την τρικυμία και να παραμείνει εδώ, ενωμένο δυνατό, αλλάζοντας μόνο όνομα.

 

Εξετάζοντας την παραγωγικότητα μας σε αυτό το πρώτο μισό της σεζόν, δηλώνω αρκετά ικανοποιημένος. Γνωρίζετε πως τα picks δεν λένε ποτέ ψέματα, αλλά τα ξερά νούμερα καμιά φορά το κάνουν. Τα δικά μας όχι. Στο συνδρομητικό κομμάτι του Betfellas (και με εξαίρεση τον ασυναγώνιστο Kotsea που δρα σε δύσκολες για τον pro punter αγορές και από την αρχή λειτουργεί σαν κερασάκι στην τούρτα) το 95% των στοιχημάτων κινείται σε αυστηρά επαγγελματικά πλαίσια, όπως είχαμε υποσχεθεί απ΄ την αρχή.

 

Όχι picks σε eurobookies (των χαμηλών ορίων και του εύκολου limit), όχι κυνήγι των early odds πριν βγει η Ασία, μονάδες συνυφασμένες με τα επιτρεπόμενα όρια πονταρίσματος της αγοράς (συνήθως στο 50x και πάνω), πολλά στοιχήματα που κατεβαίνουν όταν η αγορά κλειδώσει άμεσα και άλλα τόσα που τα γράφουμε αλλά δεν τα ανεβάζουμε στο πινακάκι. Με άλλα λόγια,  δεν κυνηγάμε να “κλέψουμε” τον Stoiximan στο λάθος του, δεν ανεβάζουμε bet 30 μονάδων σε αγορά των 150 ευρώ και δεν ψάχνουμε πώς θα γεμίσουμε απλά το ταμείο μας με “άδεια units” από στοιχήματα που δεν έχει ποντάρει κανείς.  Θέλουμε τα picks μας να μπορεί να τα ακολουθήσει και ο επαγγελματίας παίχτης που ζει από το στοίχημα, και εκείνος που τώρα ξεκινάει να παίζει σοβαρά και στο τέλος της ημέρας αμφότεροι να βγουν κερδισμένοι και ευχαριστημένοι.

 

Με βάση τα παραπάνω, 2000 και κάτι μονάδες κέρδος στο πρώτο μισό της σεζόν (βγάζω και πάλι τον Kotsea απέξω, αλλά με 40% yield δε νομίζω να πολυνοιάζεται…)  είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική συγκομιδή. Βάζοντας από δίπλα και τις 3/3 στο κέρδος μέχρι τώρα “ελεύθερες στήλες”, οι δύο μάλιστα με κοντά στο 10% yield (και δεν τους το ‘χα), που βοήθησαν κατ’ ομολογία των ιδίων κάποιους από εσάς να πληρώσετε για τη αρχική συνδρομή σας, έρχεται και δένει το γλυκό.

 

Όπως έγραψα και στο Facebook, συνοψίζοντας τα πεπραγμένα των free picks μου για την περίοδο των γιορτών, βρισκόμαστε στο σημείο καμπής της στοιχηματικής σεζόν. Από δω και πέρα έχει ανηφόρα μέχρι και  τον Ιούνιο (μουντιαλική χρονιά γαρ). Αποφασίσαμε λοιπόν πως είναι μια καλή εποχή να ανοίξουμε ξανά τις 6μηνες συνδρομές, που θα καλύψουν όλο αυτό το διάστημα. Φυσικά το Betfellas θα παραμείνει σε λειτουργία όλη τη διάρκεια του χρόνου, και συχνά εκεί στα φιλικά του Ιούλη βγαίνουν τα καλύτερα σημεία, αλλά υποθέτω το φινάλε των πρωταθλημάτων σας ενδιαφέρει κάπως περισσότερο.

 

Για αρχή να πω ότι όπως είχαμε υποσχεθεί, τα early birds που αγόρασαν εξάμηνη συνδρομή μέχρι και τις 1/9 θα λάβουν email με μια ειδική γι’ αυτούς προσφορά ανανέωσης για το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν.

 

Η τιμή της εξάμηνης συνδρομής για όλους τους υπόλοιπους είναι στα 490 ευρώ. Η τιμή μπορεί να μοιάζει καλή, βάσει της παρούσας μηνιαίας συνδρομής (105 ευρώ, από 6×105=630 βγαίνει 23% έκπτωση) αλλά είναι ακόμα καλύτερη, αφού οι ανοιξιάτικοι μήνες Μάρτης-Απρίλης-Μάης (ή αλλιώς ΜΑΜ, ελπίζω να αποδειχθούν #diplis) θα τιμολογηθούν σαφώς ψηλότερα. Χονδρικά υπολογίστε πως από το να αγοράσετε κάθε μήνα ξεχωριστά, θα σας βγει πάνω από 30% φτηνότερα το συγκεκριμένο πακέτο.

 

Μέχρι και την 1η Φλεβάρη, η τιμή της μηνιαίας συνδρομής θα παραμείνει στα 105 ευρώ, ενώ η τριμηνιαία ανεβαίνει στα 315 ευρώ, αφού περιλαμβάνει μέρος του Μαρτιού και του Απριλίου. Στις αρχές του μήνα (και κάθε μήνα) οι παραπάνω τιμές θα επανεξεταστούν. Links για την αγορά της συνδρομής σας υπάρχουν στην ανάλογη σελίδα.

 

Για οποιεσδήποτε απορίες, σχόλια και τρόπους πληρωμής, απευθύνεστε όπως πάντα στο betfellasgr@gmail.com. Καλή χρονιά και καλά κέρδη.

 

Betol

Ιανουάριος 11, 2018


Αφήστε μια απάντηση